Ніжне м'ясо курки у вершковому соусі із додаванням томатів вам точно буде до вподоби. Здорово 24 діляться смачним рецептом.

Дізнайтесь Яка небезпека підстерігає дітей у пісочниці

Як приготувати курячі котлети у томатно-вершковому соусі

Інгредієнти для двох порцій

  • 300 грамів курячого філе;
  • ¼ склянки подрібнених в'ялених помідорів;
  • щіпка солі та перцю;
  • 1 цибуля шалот;
  • ¼ склянки сухого білого вина;
  • ¼ склянки жирних вершків;
  • 1 столова ложка петрушки.

До теми Не забудьте це придбати: 15 корисних продуктів, які завжди мають бути під рукою

Спосіб приготування


Наріжте куряче філе скибками / Фото Unsplash

Крок 1. Наріжте куряче філе скибками, натріть сіллю та перцем. На пательню вилийте олію з в'ялених томатів, розігрійте та викладіть курку. Готуйте, поки м'ясо не стане рум'яним, а тоді перекладіть на тарілку.

Крок 2. Цибулю подрібніть, додайте на пательню разом із в'яленими помідорами. Готуйте протягом 1 хвилини, постійно помішуючи. Після цього підкрутіть газ та вилийте вино. Варіть томатну суміш протягом 2 хвилин, поки вся рідина не випарується, а тоді зменште вогонь до середнього, додайте вершки, щіпку солі та перцю.

Крок 3. Готуйте соус ще 2 хвилини. У готову суміш додайте курку та приправте петрушкою. Насолоджуйтесь смачною та корисною стравою, приготованою всього за 20 хвилин.