Здивуйте своїх рідних оригінальним сніданком з капустяних оладків. Дієтологиня Світлана Фус поділилась цим корисним рецептом на своїй сторінці в інстаграмі.

Корисно Черви бувають не лише дощові: як діти заражаються глистами, відпочиваючи в селі

Рецепт капустяних оладків

Інгредієнти

  • 1 білокачанна капуста;
  • 2 яйця;
  • 4 столові ложки муки;
  • спеції до смаку;
  • олія;
  • свіжа зелень (кріп та петрушка);
  • сметана або натуральний йогурт.

До теми Як легко перейти на рослинну дієту: 6 простих кроків

Спосіб приготування


Ніжний смак та багато користі / Фото з інстаграму

Крок 1. Подрібніть капусту, додайте солі, перцю, добре перемніть та залиште на кілька хвилин.

Крок 2. Збийте до капусти яйця, додайте 2 – 3 столові ложки борошна та ретельно перемішайте. Яєчна суміш повинна мати густу консистенцію.

Крок 3. Додайте на пательню олію та викладіть тісто, злегка притискаючи ложкою. Готуйте до появи золотистої скоринки по 5 хвилин з кожного боку.

Подавати ніжні капустяні оладки варто теплими, полити зверху сметаною і приправити зеленню.