Ця кабачкова закуска бех м'яса стане чудовою окрасою святкового столу. Приготуйте за 20 хвилин і насолоджуйтесь.

Корисно Свіжі овочі та зелень з грядки: небезпека – зовсім не в нітратах

Кабачкові човники без м'яса

Інгредієнти

  • 160 грамів рису;
  • 300 мілілітрів питної води;
  • 12 мілілітрів оливкової олії;
  • 800 грамів кабачка;
  • 60 грамів цибулі ріпчастої;
  • 70 грамів болгарського перцю;
  • сіль, перець;
  • 40 грамів йогурту без цукру 1.6%;
  • 80 грамів моцарели;
  • 5 грамів масла 82%.

До теми Секрет гуцульських сирів: як їх виготовляють та з чим їдять

Спосіб приготування


Приготуйте смачну та корисну закуску / Фото з інстаграму

Крок 1. Відваріть рис, додаючи воду у пропорції 1:1,5. Додайте солі та масла.

Крок 2. Розріжте кабачки навпіл, виберіть м'якуш ложкою та помістіть в окрему посудину.

Крок 3. Подрібніть цибулю, вилийте олію на пательню та обсмажте її. Коли цибуля набуде золотистого кольору, висипте подрібнений болгарський перець, м'якуш кабачків та спеції.

Крок 4. Рис додайте у начинку та викладіть у готові кабачкові "човники".

Крок 5. Натріть сир, перемішайте з йогуртом та викладіть зверху. Випікайте 20 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів.