Приготуйте яйця прямо у болгарському перці. Оригінальний сніданок точно буде до вподоби вашій сім'ї.

Цікаво знати Черви бувають не лише дощові: як діти заражаються глистами, відпочиваючи в селі

Рецепт фаршированого перцю

Інгредієнти

  • 2 великі болгарські перці;
  • пів чайної ложки солі;
  • 4 яйця;
  • 2 столові ложки знежиреного молока;
  • щіпка перцю;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • пів склянки цибулі;
  • 2 склянки шпинату;
  • ⅓ склянки сиру фета;

До теми Як легко перейти на рослинну дієту: 6 простих кроків

Спосіб приготування


Приготуйте смачний сніданок з перцю / Фото Eating Well

Крок 1. Промийте перець під водою, розріжте навпіл та видаліть усе насіння. Покладіть розрізом вгору на тарілку та поставте у мікрохвильову піч на 2 – 3 хвилини, щоб він став м'яким. Після цього просушіть та натріть сіллю.

Крок 2. Розігрійте пательню, додайте олії та висипте туди подрібнену цибулю. Обсмажуйте до золотої скоринки протягом 2 хвилин. За цей час промийте та наріжте шпинат, додайте на пательню та готуйте ще 1 – 2 хвилини.

Крок 3. У місткості змішайте яйця, молоко та мелений перець. Начиніть перець шпинатом, посипте фетою і вилийте зверху яєчну суміш.

Крок 4. Розігрійте духовку до 200 градусів та випікайте протягом 30 – 35 хвилин, поки начинка не схопиться.