Корисно, смачно і точно сподобається рідним – це про нову цікаву страву у вашому раціоні. Ділимось рецептом тарти з грибами та козячим сиром.

Корисно Чим небезпечна любов до суші та стейків із кров'ю

Рецепт корисної вечері

Інгредієнти

Для приготування тіста вам знадобиться:

  • 100 грамів борошна;
  • 40 грамів вершкового масла;
  • 25 мілілітрів води;
  • щіпка солі.

Для начинки підготуйте:

  • 150 – 200 грамів грибів;
  • пів цибулини;
  • 2 чайні ложки оливкової олії;
  • 40 грамів козячого сиру;
  • чебрець до смаку
  • невеликий пучок листя шпинату;
  • пів чайної ложки гірчиці;
  • 1 столова ложка 15% сметани;
  • 2 – 3 суцвіття цвітної капусти.

До теми Як смачно приготувати вівсянку: солодкий сніданок для здорового ранку

Спосіб приготування

Крок 1. У блендер висипте борошно, сіль, додайте масло та добре збийте. Перекладіть суміш у більшу місткість, вилийте воду, замісіть тісто та покладіть його у холодильник.

Крок 2. Розігрійте пательню з олією, підсмажте подрібнену цибулю, чебрець та гриби. Паралельно приготуйте цвітну капусту: відваріть її в окропі протягом 3 – 5 хвилин. Витягніть тісто з холодильника та розкачайте шириною 3 – 4 міліметри.

Крок 3. Для начинки змішайте гриби, підсмажені з цибулею, додайте сметану, гірчицю, сіль і перець. Тісто розкладіть у формі, залишаючи вільний край 3 – 4 сантиметри для бортиків. Викладіть грибну начинку та цвітну капусту.⠀

Крок 4. Випікайте 20 – 25 хвилин при температурі 180 градусів. Після цього посипте тарту сиром, шпинатом і залиште у теплій духовці на 3 хвилини.