Капустяні оладки: корисний рецепт сніданку від дієтолога
Джерело:
Інстаграм Світлани ФусКапуста багата клітковиною, вітамінами та мінералами, необхідними для підтримки тонусу. Вони легко засвоюються і не перевантажують організм зайвими калоріями. Проте цей овоч не всім смакує у сирому вигляді, тому ми вирішили поділитись із вами цікавим способом приготування.
Здивуйте своїх рідних оригінальним сніданком з капустяних оладків. Дієтологиня Світлана Фус поділилась цим корисним рецептом на своїй сторінці в інстаграмі.
Корисно Черви бувають не лише дощові: як діти заражаються глистами, відпочиваючи в селі
Рецепт капустяних оладків
Інгредієнти
- 1 білокачанна капуста;
- 2 яйця;
- 4 столові ложки муки;
- спеції до смаку;
- олія;
- свіжа зелень (кріп та петрушка);
- сметана або натуральний йогурт.
До теми Як легко перейти на рослинну дієту: 6 простих кроків
Спосіб приготування
Ніжний смак та багато користі / Фото з інстаграму
Крок 1. Подрібніть капусту, додайте солі, перцю, добре перемніть та залиште на кілька хвилин.
Крок 2. Збийте до капусти яйця, додайте 2 – 3 столові ложки борошна та ретельно перемішайте. Яєчна суміш повинна мати густу консистенцію.
Крок 3. Додайте на пательню олію та викладіть тісто, злегка притискаючи ложкою. Готуйте до появи золотистої скоринки по 5 хвилин з кожного боку.
Подавати ніжні капустяні оладки варто теплими, полити зверху сметаною і приправити зеленню.