Хрумке печиво без глютену: потіште дітей корисним десертом
Хрумке та ніжне печиво до чаю особливо буде актуальним в осінній сезон. Приготуйте смаколик та потіште малечу корисним десертом.
Поєднання какао та рослинного молока також підійде для вегетаріанців. Тож не зволікайте і починайте приготування.
Дізнайтесь ГРВІ чи глисти: симптоми зараження можуть бути однакові
Рецепт шоколадного печива
Інгредієнти
- 80 грамів кокосової олії;
- 80 грамів вівсяного борошна;
- 35 грамів вівсянки;
- 80 грамів кокосових вершків;
- 6 фініків;
- 25 грамів сиропу агави;
- дрібка солі та соди;
- 70 грамів шоколаду;
- 1 чайна ложка льону та чіа;
- 7 чайних ложок гарячої води.
Цікаво знати 5 здорових вуглеводів, які не варто ігнорувати
Спосіб приготування
Крок 1. Приготуйте суміші замоченого льону та чіа: змішайте льон, чіа, гарячу воду та залиште на 20 хвилин.
Крок 2. Розтопіть кокосову олію та вилийте у чашу блендера. Додайте борошно, вівсянку, вершки, сіль, соду, замочений льон і чіа. Всі інгредієнти подрібніть у блендері до однорідної суміші.
Крок 3. Застеліть форму для запікання пергаментним папером, з суміші сформуйте кульки та викладіть, залишаючи невелику відстань один від одного. Розігрійте духовку до 185 градусів та готуйте печиво 30 хвилин.
Крок 4. Після приготування дайте печиву охолонути. Розтопіть шоколад і вмокніть у нього половину печива, а зверху посипте кокосовою стружкою, мигдалевими пластівцями чи гранолою.