Як смачно приготувати вівсянку: солодкий сніданок для здорового ранку

29 вересня 2021, 18:46
Читать новость на русском

Джерело:

Eating Well

Вам знадобиться лише 10 хвилин ввечері, аби приготувати одразу кілька порцій цього смачного сніданку з яблук та кориці. Вівсянку можна зберігати у холодильнику протягом тижня та смакувати щоранку.

Цей десерт допоможе почати ранок зі смачної та корисної страви. Ділимось рецептом у нашому матеріалі.

Корисно Чим небезпечна любов до суші та стейків із кров'ю

Рецепт корисного сніданку з вівсянки та яблук

Поки сезон волоських горіхів у розпалі, можете потішити себе свіжими хрустиками у корисному тандемі. Горіхи наповнять організм потрібними антиоксидантами, а яблука забезпечать клітковиною та нормалізують мікрофлору кишківника. 

Інгредієнти

  • пів склянки вівсянки;
  • пів склянки мигдального молока;
  • пів столової ложки насіння чіа (необов'язково);
  • 1 чайна ложка кленового сиропу;
  • ¼ чайної ложки меленої кориці;
  • щіпка солі;
  • 2 яблука;
  • 2 столові ложки волоських горіхів.

До теми Чи можна їсти помідори щодня: пояснення нутриціологів

Спосіб приготування


Приготуйте смачний сніданок / Фото Eating Well

Крок 1. Насипте у банку вівсянку, залийте мигдальним молоком та додайте насіння чіа, за бажанням. Приправте суміш кленовим сиропом, корицею, сіллю та перемішайте. Вівсянку накрийте кришкою та помістіть у холодильник на ніч.

Крок 2. Зранку наріжте яблуко кубиками та додайте у кашу. Зверху посипте волоськими горіхами та насолоджуйтесь.