З чим приготувати макарони: смачна паста з м'ятою та мигдалем
Джерело:
Womens HealthІталійська кухня славиться багатьма цікавими рецептами пасти. Тут разом з макаронами готують усе: м'ясо, рибу, овочі і навіть картоплю.
Здорово 24 діляться з вами ще одним цікавим способом приготування макаронів. Соус з м'яти та мигдалю точно буде вам до вподоби.
Корисно У дитини глисти – профілактика знадобиться всій родині
Рецепт пасти з м'ятою та мигдалем
Соус песто з мигдалем / Фото Unsplash
Інгредієнти
- пів кілограма пасти пенне;
- 1 склянка петрушки;
- пів склянки листя м'яти
- пів склянки смаженого мигдалю;
- 1 перець чилі;
- 1 зубчик часнику;
- 1 столова ложка соку лайму;
- пів склянки оливкової олії;
- сіль та перець.
Цікаво знати Користь чи шкода: чи безпечні макарони для фігури та здоров'я
Спосіб приготування
Приготуйте пасту з м'ятою та мигдалем / Фото Womens Health
Крок 1. Наберіть у каструлю воду, закип'ятіть, висипте макарони та готуйте відповідно до інструкції. Після цього потрібно вилити зайву воду і перемісти макарони у велику місткість.
Крок 2. За цей час приготуйте соус песто. Помістіть у блендер петрушку, м'яту, мигдаль, подрібнений перець чилі без кісточок, часник, сік лайма та 1/4 чайної ложки солі. Перетворіть всі інгредієнти в однорідну суміш, додайте оливкову олію і ще раз добре перемішайте.
Крок 3. Соус вилийте у місткість з макаронами, зверху приправте олією, сіллю та перцем і добре перемішайте. Подавати такий гарнір можна з рибою, морепродуктами та м'ясом.